Vælg en side

THE X ORCHESTRA

The X Orchestra – bandet fra den store TV-succes X Factor

Kim Nowak-Zorde og Daniel Fält, der begge har flere internationale musiksucceser med i bagagen, står bag The X Orchestra.

Bandet består af nogle af landets allerbedste musikere, og de fungerer som fast backing band for DRs kæmpe succes-underholdningsprogram, X Factor. Her leverer de fredag efter fredag topprofessionel musikalsk underholdning til de næsten 2 millioner danskere, der trofast følger programmet.

Musikalsk tager The X Orchestra udgangspunkt i de største pop-, rock-, og disco-hits gennem tiden, og de tager både danske og internationale hits under kyndig behandling. De spiller alt fra George Michael, Bruno Mars, Justin Timberlake, Robbie Williams og Earth, Wind and Fire til Thomas Helmig og Sanne Salomonsen.

The X Orchestra fås som et 8 eller 10-mands orkester bestående af topprofessionelle musikere, der gennem tiden har optrådt med store danske og internationale stjerner som Take That, Lionel Richie, Daniel Bedingfield, James Blunt, Nik & Jay, Johnny Deluxe og Erann DD.

Orkestret har egne forsangere, men kan desuden udvides og optræde med en lang række af tidens store solister.

The X Orchestra leverer musikalske oplevelser af højeste kvalitet, og de er garant for en succesfuld, festlig aften og et fyldt dansegulv.
Bandet kan også bookes til at optræde som et dinner lounge band.