Vælg en side

THE ANTONELLI ORCHESTRA

Danmarks mest populære orkester, der især kendes fra ”Vild med Dans” og ”Toppen af Poppen” på TV2 kan også engageres til netop dit event.
Orkestret der overkommer alt! De leger med klassikerne. De kaster sig over opgaver, ingen andre tør. Energi, opfindsomhed og mod har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

Over én million danskere har hørt dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces, ”Vild Med Dans”. Med deres varme og swingende versioner af alt fra klassiske stykker til moderne pophits, har The Antonelli Orchestra som intet andet orkester, tiltvunget sig en central plads i de shows, de medvirker i. Så lyden af dansk underholdningsfjernsyn, er lyden af The Antonelli Orchestra.

Orkestret er kendt for at kunne løfte publikummet med deres helt unikke samspil og musikalitet. Med deres skarpe fortolkninger af musikkens største hits, skaber de skøn stemning og helt uforglemmelige fester.

Siden Antonelli fik sin folkelige debut som fast husorkester i ”Vild med Dans”, er bandets popularitet kun steget, og de er garant for en vidunderlig, nærværende og musikalsk aften – ligesom de har for vane at levere i ”Vild med Dans”.

Bandet er sammensat af kapelmester Claes Antonsen og sammen har de spillet med de nogle af de største pop/rock orkestre og solister – bl.a. Anne Linnet, Aqua, Christopher, Enrique Iglesias, James Blunt, Joey Moe, Lis Sørensen, Mads Langer, Medina, Peter Belli, Rasmus Seebach og Wafande.
Antonelli har også et par albums bag sig med både deres egen musik samt covernumre. Debutpladen var ”Vild med dans: Dansetrin til selskab og fest” fra 2005, ligesom de også har udgivet ”The Antonelli Orchestra” i 2007 og et julealbum i 2009 under titlen ”The Antonelli Orchestra Loves Christmas”.

I 2015 overtog Stine Hjelm Jacobsen pladsen som den kvindelige vokal i bandet efter Nellie Ettison. Stine Hjelm har været professionel sangerinde siden 1998 og kendes bl.a. fra bandet Electric Lady Lab.

Antonelli har optrådt i 11 sæsoner af ”Vild med Dans” (2005-2011), 5 sæsoner af ”Toppen af Poppen” (2011-2015) og har desuden optrådt til Dronning Magrethes 70- og 75-års fødselsdage.

The Antonelli Orchestra består af:
Kapelmester/Trommer: Claes Antonsen
Percussion: Jacob Andersen
Bass: Christian Douglas Danstrøm
Guitar: Jacob Gurevitsch
Guitar: Jonas Krag
Keyboard: Poul Reimann
Mandlige vokal: Daniel og Mark Linn
Kvindelige vokal: Stine Hjelm Jacobsen