Vælg en side

SAINT CLARA

SAINT CLARA

Clara blev som 18-årig pludselig Danmarks helt store poptalent. Nærmest fra den ene dag til den anden strøg hun ind på de danske hitlister og fløj ind på popscenen. Debutsinglen “What They Say” udkom i november 2017 og blev kort tid efter fulgt op af EP’en “Dress Like You’re Already Famous”. Det er ikke kun i studiet, at hun imponerer, det er også blevet til 12 koncerter lang Danmarksturné med stor succes.

PRISVINDENDE SANGERINDE

Med flere millioner hits på Spotify, prisen som Årets Nye Danske Navn og singlen “Foolish”, der er blevet kåret til Årets Hit på P7, har hun i høj grad og på meget kort tid cementeret sin egen position på den danske musikscene. Hun har ydermere modtaget en vækstlagspris for sit sangskrivertalent. Med Clara til dit arrangement vil du opleve danseklart popmusik i høj kvalitet. Det er personligt, velskrevet og festligt.

Hun er født i Thisted, men har boet i Århus de sidste mange år. Allerede som 13-årig blev hun forsanger i sin storebrors band. Musikken ligger i generne, for hun er nemlig niece til Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig.