Vælg en side

RUNE KLAN

Rune Klan har med sit originale trylle/stand-up-show for længst bevist, at han med sine helt igennem sindssyge påfund har sin helt egen stil. Uden sammenligning med nogen andre komikere gør Rune Klan altid det, som han er bedst til: nemlig at underholde på meget højt niveau.
Hæsblæsende voldtægt af tryl, er hvad Rune Klan udfører. Rune kan med sin egen charmerende stil og levering få store som små selskaber til at flække af grin. Rune er altid i sit es, når han optræder, og han elsker det virkelig!

• Tomgang (2013-nu), TV2 Zulu
• Det Stribede Show (2013), one-man show
• Det Blå Show (2010), one-man show
• Tak For I Aften ON TOUR (2008), TV2 Zulu, sketchshow med Mick Øgendahl
• Tak For I Aften (2007), TV2 Zulu, sketchshow med Mick Øgendahl
• Rune Klan går Large (2007), one-man show

Rune var senest aktuel i TV2 ZULU-hittet ”Tomgang”, som hans kollega Mick Øgendahl skrev manuskript til og havde hovedrollen i. Online er Rune Klan også at opleve i sin egen improviserede one-take comedy-serie ”Trickyleaks”. Derudover har Klan jo en masse succeser bag sig med sine unikke one-man shows, der er en blanding af komik og trylleri.

Rune havde kæmpe succes med ”Det Blå Show,” der blev set af 50.000 mennesker fordelt på 82 shows over hele Danmark. 3 år efter var Rune Klan endelig tilbage på scenerne rundt om i landet med ”Det Stribede Show”. Touren fortsatte indtil maj 2014 og blev aldeles godt modtaget af både publikum og anmeldere.
På skærmen har fantastisk sjove Rune Klan haft en masse succeser i samarbejde med Mick Øgendahl. De to har i fællesskab bragt mange herlige, uforglemmelige, hylende morsomme figurer hjem i de danske stuer, når de har underholdt med både ”Tak For I Aften” og ”Tak For I Aften ON TOUR” på TV2 Zulu.

Tager man et kort tilbageblik, startede karrieren som tryllekunstner allerede i 1989 og Rune har siden optrådt et utal af gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel. Siden er han blevet en af landets mest populære komikere og har bl.a. haft sit eget trylle-comedy-program på Kanal 5 under titlen ”Hokus fucking Pokus” i 2009, hvor Rune Klan udførte det ene vilde trylleri efter det andet!