Vælg en side

PRETTY MAIDS

Heavy metal-bandet Pretty Maids blev dannet i 1981. Bandet turnerer stadig både i ind- og udland og står bag en masse hits. I 2014 udkom deres seneste album ”Louder Than Ever” og de var på turné i det meste af Danmark i 2015.

Pretty Maids stammer fra Horsens og blev dannet i 1981. Bandmedlemmerne tæller Rene Shades på bass, Ronnie Atkins på vokal, Kenneth Hammer på guitar og Allan Tschicaja på trommer.

Bandet opnåede især kæmpe popularitet i 1980’erne, men har også stadig en fast fangruppe ikke kun i Danmark, men også i Sverige, Japan, Tyskland og Spanien. De roses især for at være fænomenale, fulde af energi samt gode til at komme ud over scenekanten. Det meget erfarne band har – udover 13 studiealbums – også har udgivet 4 EP’er, 3 opsamlingsplader og 3 live-cd’er.

De er af deres fans blevet kaldt danske rockguder, og de er kendt for deres humor og store passion for musikken. Pretty Maids er et fantastisk liveband, der har fået store roser fra landets anmeldere. Bandet, der især hittede i 1980’erne, har udgivet 13 studiealbums, solgt flere hundredetusinder kopier og opvarmet for bl.a. Black Sabbath. De har både haft dansk og international succes og ved virkelig, hvordan man giver den gas, så publikum får en fed oplevelse.

De erfarne rockherrer kan levere en energi og musikkærlighed, der vil sætte gang i festen og publikum! Skal der synges, hoppes og svinges med håret, så er dansk rocks energiindsprøjtning bandet for jer!

Pretty Maids’ største hits:
– Nuclear Boomerang (2014)
– Mother of All Lies (2013)
– Little Drops of Heaven (2010)
– Please Don’t Leave Me (1992)
– Back to Back (1984)