Vælg en side

PLATT-FORM

PLATT-FORM blev overdænget med flotte anmeldelser, og publikum valfartede til Glassalen i Tivoli, da den populære satiregruppe havde premiere på det længe ventede show Er vi gået for langt?

Nu er Mille Lehfeldt, Laus Høybye og Jakob Fauerby klar til at få endnu flere danskere til at skrige af grin, når de tager på turné i hele landet fra den 7. marts 2024 med deres prisbelønnede satireshow.

– Vi glæder os helt vildt til at komme rundt i landet og forhåbentligt få folk til at tisse lidt i bukserne – helst af grin, selvfølgelig, lyder det fra Jakob Fauerby.

– Ja, folk kommer i hvert fald til at grine, når Laus igen smider tøjet. Det kan jeg godt love, siger Mille.

De tre sublime skuespillere var i 2022 værter på TV2 Charlies ’Året der gak’, hvor de forkælede seerne med kærlig satire og knivskarp musikalsk underholdning. Publikum, der sikrer sig billetter til PLATT-FORMs Er vi gået for langt? kan da også forvente et show fyldt med sang, sjove tekster og kærlige satiriske spark.

– Vi lever i en alvorlig tid, og der er humoren en fremragende ventil, når alt bliver lidt for tungt. Vi garanterer, at en aften sammen med os er eskapisme på et plan, der aldrig er set før, siger Laus.

Mille, Laus og Jakob dannede PLATT-FORM i 2013, og siden er det blevet til tre shows, anmelderne har kastet stjerner efter og kaldt ”genialt” og ”nyskabende og banebrydende”.
I 2017 og 2018 var trioen værter ved Bodilprisen, lige som de i 2018 og 2020 havde ansvaret for at føre publikum trygt og sjovt igennem den storslåede Reumertpris. En pris, som gruppen selv har været nomineret til to gange.