Vælg en side

PHARFAR

Søren Schou aka Pharfar er etableret som Danmarks største reggae og dancehall producer, en status han ikke er kommet let til. Han har stædigt produceret reggae siden længe før resten af Danmark fik øjnene op for genren. Efter at have produceret undergrunds reggae i mange år, blev 2005 året hvor Pharfar endelig fik den anerkendelse han fortjente.

Væggene i Pharfars Food Palace Studio vidner om at stædigheden betalte sig; de er dækket med adskillige guld og platin plader, han har modtaget mange priser og megen anerkendelse for sit talent. Blandt priserne var en Danish Music Award som Årets Producer. Prisen blev givet for hans arbejde med det platin sælgende album som Bikstok Røgsystem havde udgivet, og som han, sammen med Bukki Blæs og Eaggerman, selv var medlem af. Pharfar var desuden den primære producer for Natasja (R.I.P.) på hendes 3 albums ’Release’, ’I Danmark Er Jeg Født’ og ’Shooting Star’.

Sideløbende producerer Pharfar musik med mange af de internationale navne fra den Jamaicanske musikscene, og til tider finder Pharfar finder sågar indimellem tid til at lave ironiske og satiriske indslag, så som Nik og Ras ’Fugt i Fundamentet’ featuring Pharfar og Burhan G. som blev et stort hit i 2011 –sangen er produceret, komponeret og primært skrevet af Pharfar.

Siden 2008, har Pharfar produceret musik sammen med Fresh-I under navnet Donkey Sound. De har sammen startet en ny æra inden for reggae/dancehall med stjerner som Wafande, Kaka og Shaka Loveless.x Donkey Sound startede i 2012 deres eget Pladeselskab – Donkey Recs – som indtil videre udgiver Kaka & Pharfar.

I 2013 sprang Pharfar ud som soloartist og væltede hele Danmark med megahittet “La’ Mig Rulle Dig” der er det største hit til dato på Donkey Recs. Sangen blev sommerens helt store hit og er pt. certificeret med 2 x platin. Pharfar udgav i september singlen “Mand” der  hitter på de danske dansegulve. I foråret 2014 udkom Pharfars  debut EP ”Alt Er Godt”, der gik direkte ind som nr. 1 på iTunes. Til DDJA 2014 modtog Pharfar’s “La’ Mig Rulle Dig” priser for årets “Urban Udgivelse” og “DK-Prisen” (bedste dansksprogede sang på Dancechart).