PETER VISKINDE

Peter Viskinde er kendt fra adskillige bands – Hvalsøspillemændene, Malurt, Doraz og Big Fat Snake. Men den erfarne sanger, sangskriver, guitarist og komponist har også gjort sig noget af en solokarriere, og udgav i 2015 albummet ”Grundstof”, som han sammen med Peter Viskinde Band turnerede med i foråret 2016.

Med et live-repertoire bestående af de sange, Peter Viskinde op gennem 90’erne skrev til Big Fat Snake – såsom ”No Peace Like In Heaven”, ”Animal”, ”Someone Like You” og ”Fight For Your Love” -kombineret med numre som ”Ordinary World”, ”Baby Blue” og ”Savner En Som Dig” fra Viskindes solokarriere, er Peter Viskinde Band garanti for en perfekt musikalsk aften!

Peter Viskinde oplever i øjeblikket stor succes med sit orkester, som præsenterer koncerter med en perfekt tilpasset blanding af energisk rockmusik og de mere stille ballader, sunget med en sjældent set indlevelse.

Peter Viskinde er på det nærmeste en legende på den danske musikscene. Han er både sanger, sangskriver, guitarist og komponist, og det har han været i flere forskellige bandkonstellationer, der tæller The Firemen, Buffalo, Hvalsøspillemændene, Malurt, Doraz, og Big Fat Snake.

Her igennem har han stået bag flere store hits samt medvirket på en del albums. Som guitarist i Big Fat Snake var han bl.a. ophavsmans til hittene ”No Place In Heaven”, ”Someone Like You” og ”Animal”.

I 2015 udgav Peter sit nyeste album ”Grundstof”, og det er i netop denne forbindelse, at Peter Viskinde Band kunne opleves på deres tour i hele Danmark i foråret 2016.

2 + 1 =