Vælg en side

NOAM HALBY

Noam Halby er bedst kendt som forsanger i succes-bandet Johnny Deluxe. Men den charmerende og dygtige solist og sangskriver kan også bookes til en solooptræden til netop dit event.

Noam Halby er kendt som frontfiguren i Johnny Deluxe, og han er sammen med resten af bandet blevet anerkendt for sin unikke musik og gode sangskriverevner adskillige gange. Deres første pris var som Årets nye danske navn ved det årlige ”Zulu Award” i 2004 – kun et år efter succesen med deres landeplagehit ”Elskovspony”. Siden da har bandet med Noam Halby i spidsen strøget opad, og har modtaget adskillige andre priser.
Deres 1. album ”Johnny Deluxe” fra 2004 solgte platin og blev #4 på Hitlisten. Efterfølgeren, ”LUKSUS” fra 2005, solgte ligeledes platin og endte øverst som #1.

Noam Halby kan både som soloartist og med band levere en gennemført, fantastisk oplevelse til jeres event. Med eminent musikalitet og fornemmelse for publikum giver han en koncert, der bringer energi og glæde til publikum. Book Noam enten solo eller singback med korsangerinde. Han kan også bookes med resten af Johnny Deluxe.

Noam Halby har altid brændt for musik, og han var da også kun 8 år, da han fik sit første trommesæt. I 2000 startede han bandet Johnny Deluxe, og 3 år efter hittede de med deres gennembrudsnummer ”Elskovspony”. Siden har de udgivet flere andre singler, der har ligget et godt stykke oppe på de danske radiostationers afspilningslister.

Bandet har udgivet 3 albums, hvoraf 2 af dem – ”Johnny Deluxe” fra 2004 og ”LUKSUS” fra 2005 – begge har solgt platin. Derudover deltog bandet også i Dansk Melodi Grand Prix 2009 med hittet ”Sindssyg”, der kom på 3. pladsen.

I 2012 blev bandet opløst, hvorefter Noam har haft en flot solokarriere med udgivelse af singlerne ”Kildevand og Kærlighed” fra 2011, ”Det Siger Alt” og ”Hjertet Og Hjernen” fra 2014. Han har desuden haft et musikprojekt kørende i form af bandet Billy the Fit.

I 2015 genopstod Johnny Deluxe dog, da de 4 bandmedlemmer på ny gik sammen. Dette betød, at de i sommeren 2015 turnerede landet rundt på klubber og festivaler. I 2016 udgav bandet singlen ”Til Verdens Ende”.