Vælg en side

MORTEN REMAR

De fleste kender ham som halvdelen af Back To Back, men Morten Remar har også skabt sig noget af en solokarriere – senest med albummet ”Umulige Kærester” og singlen ”Endelig Jul” fra 2015. Han turnerede desuden Danmark rundt i slutningen af 2016.

Morten Remar har i mere end 25 år ligget højt placeret på playlisterne på alle Danmarks radiostationer. Back to Back havde flere radio- og salgs-hits, hvor de største nok må siges at være “Jonathan”, “Som De Andre Gør” og “En Elsker Som Dig”.

Men den dygtige sanger, sangskriver og musikproducer er også garant for en oprigtig, bevægende og herlig musikoplevelse, der kan sikre en varm og hyggelig stemning til jeres arrangement. Med velsmurt vokal og uovertruffen musikalitet kan I opleve en hitmaker, der leverer en ordentlig omgang rendyrket, akustisk popmusik.

Morten Remar var i sit første band Bon-Bon i 1980-1985. De nåede at udgive en enkelt LP, men allerede et år efter opsplitningen, dannede Morten Back to Back sammen med Nis Bøgvad. Duoen udgav flere albums heriblandt ”Den Første LP” (1987), ”Crackstreet” (1989), ”Gløder Af Håb” (1991), hvoraf især ”Jonathan” blev et kæmpe hit og en landeplage uden lige.

Bandet var dog midlertidigt opløst fra 1991 til 1999, men gik derefter sammen igen, hvorefter de udgav ”Solfanger” og ”Popfiction”.

Morten Remar har sidekørende en karriere som dygtig og bevægende sanger og sangskriver. Han har udgivet flere albums som solokunstner også, og kan ligeledes bookes til en fantastisk koncert til netop jeres event.