Vælg en side

LILLE LARS

Lars Sandstrøm – bedre kendt som Lille Lars – har spillet i over 30 år som DJ, og mere end 25 år som radiovært. I øjeblikket er han aktuel som vært på Radio100.

Lars har over 30 års erfaring som DJ. I sin lange karriere har han optrådt til alle slags arrangementer – lige fra et 40.000 menneskers stort publikum på Bellevue Strand til personalefesten i Tivoli. Lars har været meget benyttet ved firmaarrangementer, sommerfester og jubilæer, men kan ligeså nemt give fede musikalske indslag til de private selskaber i forbindelse med bryllup, fødselsdag, konfirmationer eller andet.

Lille Lars har stor erfaring med firmafester og events med mange deltagere. Musikken blandes, så den passer til alle – de klassiske og festlige 80’er og 90’er hits som alle kender, krydret med de nyeste numre, der kendes fra radioen. Og kollegaer eller gæster må gerne ønske alle deres yndlingsnumre.

Lille Lars ved, hvordan festens sidste vigtige timer håndteres og udviser altid stort ansvar for opgaven. Han er grundig i sit arbejde og sætter sig nøje ind i, hvilken musik der passer og hvad publikum måtte have af ønsker. Dertil udsteder Lars dansegaranti.

Lille Lars’ setliste kan bestå af alt lige fra Barry White, Madonna, Bee Gees og Prince til Eurythmics, Beyoncé, Medina, Rasmus Seebach og Bruno Mars.

Lille Lars fik sin debut som DJ i 1985, hvorefter han især var at opleve på clubber og diskoteker i hele landet. I 1989 blev han ansat på The Voice som radiovært, hvortil han i en periode har været tilknyttet.

Danskerne har efterfølgende kunnet opleve Lars på en hel del andre radioprogrammer som Weekend FM, Nova FM og i øjeblikket Radio 100.

Desuden har Lars været vært på The Voice-koncerterne i Tivoli 6 år i træk samt på programmet ”Big Brother” i 2001.