Vælg en side

KENNETH BAGER

Udover at arbejde med egne klubber som Baby og Flex har Kenneth Bager været toneangivende DJ på klubber i ind- og udland. De seneste år har han etableret pladeselskaber som Coma Records, Flex og Music For Dreams, hvor han i dag er direktør og producer. I 2016 udkom desuden singlen ”What’s My Name”.

Han er dansk DJ-legende, der bragte house-musik til Danmark og udbredte det på de danske klubber. Siden 1990 har han været bagmand på de populære coma-fester, og han har udgivet 30 albums og singler, 37 opsamlingsalbums og 33 remixes. Foruden at være gæste-DJ på Spectrum i London, Omen i Frankfurt og Space i Ibiza har han desuden været producer for store navne som Infernal, DJ Aligator, Aura og Hess is More. Dertil kom han på listen over Top 100 bedste DJ’s i det engelske musikblad DJ Magazine i 1993, ligesom to af hans optrædener på Ibiza i 2013 kom på Mix Magasines Top 10-koncertoplevelser.

Kenneth Bager optræder og underholder i hele verden og er på alle måder et DJ-ikon på den danske musikscene. Den store danske kunster er af international format og uden tvivl en af de dygtigste til sit håndværk. Overlad aftenen i Kenneth Bagers hænder, og I er sikret en unik og farverig oplevelse, som publikum sendt vil glemme.

Kenneth Bagers hits:

– What’s My Name (2016)
– Stuck In A Lie (2012)
– Love Won’t Leave Me Alone (2007)
– Fragment Two ”The First Picture” (2006)
– Fragment Eight ”The Sound of Swing” (2006)

Kenneth Bager introducerede under DJ-navnet Dr. Baker housemusikken for Danmark i midten af 80’erne. Folk valfartede fra nær og fjern til Coma-festerne. I 1989 præsenterede han den nye lyd til hele Danmarks ungdom i P3-udsendelsen ”Det D.U.R. – Dansk Ungdoms Radio”, og med nummeret ”Kaos” skabte han en kendingsmelodi til den moderne klubkultur.

Kenneth Bagers diskografi taler sit eget tydelige sprog om en ekstraordinær produktivitet. Det tæller bl.a. det meget populære ”Fragments From a Space Cadet” som han var aktuel med i foråret 2006. Den engelske udgave af albummet blev noget anderledes end den danske version og indeholdt hele fire numre, der ikke er at finde på den oprindelige udgave, bl.a. singlen “Fragment Sixteen (I Can’t Wait)” med gæstevokal af Thomas Troelsen. Albummet udsendtes under kunstnernavnet ”The Kenneth Bager Experience”.

Kenneth Bager har i samarbejde med kokken Claus Meyer skabt Music & Food United, der står bag Apple Flower Festival på Lilleø nord for Lolland.