Vælg en side

JOHNNY LOGAN

Johnny Logan er bedst kendt som den dygtige Grand Prix-vinder, der på magisk vis kan producere hit efter hit. Han har senest udgivet singlen ”The Way She Looks At You” i 2015 og kunne desuden opleves på turné i 2016.

Johnny Logan – selveste Mr. Grand Prix – er en international artist med en både unik og uforlignelig stemme. Han har i flere årtier stået som en af de øverste stjerner, hele Europa kender for sine mange sejre i Eurovision, både som sanger og sangskriver.

Johnny er absolut en verdensstjerne og svigter aldrig sit trofaste publikum – er man til én af hans koncerter, kan man være helt sikker på, at der bliver ydet 110% … hver gang.

Johnny Logan serverer altid sit materiale med en frisk energi og et overskud, der på én gang bjergtager, men også blot understreger, at man er i selskab med en sanger, musiker og entertainer af ekstraordinær klasse – verdensklasse.

Du kender Johnny Logan for:
– The Way She Looks At You (2015)
– Prayin (2013)
– Why Me (1992), Eurovision-vinder, sangskriver
– Hold Me Now (1987), Eurovision-vinder, sanger & sangskriver
– What’s Another Year (1980), Eurovision-vinder, sanger & sangskriver

Johnny Logan er født i 1954 i Australien. Gennem sin opvækst blev han meget inspireret af sin far, der også havde en musikalsk karrierevej. Dermed begyndte Logan som 13-årig at spille guitar og skrive sine egne sange.

Det var i 1980, at Johnny Logan blev folkeeje, da han som det irske indslag i Eurovision løb med 1. pladsen og derved havde skabt hittet ”What’s Another Year”. 7 år efter stod Logan på sejrsskamlen endnu en gang, denne gang med det selvskrevne nummer ”Hold Me Now”, der ligeledes strøg til tops ved årets Eurovision.

I 1992 var han endnu en gang bagmand på Eurovision-vindersangen, der denne gang hed ”Why Me”. Dette gav Logan noget af et ry, da han med 3 sange, 3 gange, nåede til tops både i hjemlandet Irland, men også på europæisk plan.

Siden den første sejr i 1980 har Johnny udgivet hele 12 albums og 14 singler med stor succes. Senest var det ” The Irish Soul”, der udkom i oktober 2013 som opfølger til 2012-successen ”Irish Connection”.

Efter at have høstet stor succes med sine to irsk inspirerede albums, ”Irish Connection”, der solgte platin i Danmark og ”Irishman in America”, vendte Johnny Logan tilbage til at synge sine egne kompositioner på albummet ”Nature of Love”. Endnu en gang beviste han hvilken fantastisk stemme han besidder, og hvorfor han gennem de sidste mere end 30 år, har solgt over 15 millioner albums.