Vælg en side

JETTE TORP

Sangerinde og entertainer Jette Torp har siden debuten i 1988 været en af Danmarks ypperste sangerinder. Hun har udgivet adskillige singler, og har været aktuel til store julekoncerter og med showet ”Musik & Fis 2” i 2013.

Jette Torp er den fødte scenekunstner – siden hun var lille har hun elsket at optræde, og det er netop denne kærlighed til scenen og sit publikum sammen med hendes fantastiske stemme, der har gjort Jette Torp til én af landets mest populære sangerinder.

Paletten har mange farver og Jette kan engageres i forskellige konstellationer afhængig af det enkelte arrangement. Om I søger et forrygende show til firmafesten, receptionen, aktionærmødet eller fødselsdagen, er Jette Torp garant for en unik oplevelse.

Hun kan f.eks. bookes til en intens koncert med sin trio, hvor man kommer tæt på musikken og sangerinden, hvilket er velegnet til mindre spillesteder og foreninger. Ellers kan hun engageres til en smuk og afstemt kirkekoncert eller en charmerende julekoncert med pianist eller trio.
Danmarks mest alsidige sangerinde, Jette Torp, har henrykket publikum med sine shows og koncerter i mere end 20 år, har indspillet og udgivet 8 albums og medvirket i et utal af TV-udsendelser.

I 2013 genoplivede Jette Torp og Finn Nørbygaard et af de mest succesfulde shows i 90´erne – ”Musik & Fis”, der spillede over 170 gange i det danske land. Den unikke humor og det fine musikalske samspil i skøn forening mellem Jette Torp og Finn Nørbygaard dannede også baggrund for det nye og underholdende ”Musik & Fis 2”, som blev bakket op af et velspillende orkester.

Jette startede allerede i 1992, hvor hun medvirkede i Finn Nørbygaards ”Show Bizz”. Kun to år efter havde de succes med ”Musik & Fis”, der turnerede i det meste af 1994 og 1995.

Jette udgav sit første album ”Here I Am” i 1998, der allerede året efter blev fulgt op med ”What If I Do”. Fra 2001 til 2003 var hun en yderst produktiv indspiller, og kunne da udgive både ”New Tracks” i 2001, ”Snow Flakes In Fire” i 2002 og ”Past The Point Of Rescue” i 2003.
De seneste år er hendes pladeudgivelsessamling ikke blevet mindre, da hun i 2009 udgav ”Der Er Ingenting I Verden Så Stille Som Sne” og i 2011 ”Close To You”.