Vælg en side

JAN GINTBERG

Jan Gintberg er efterhånden en garvet stand-up’er, og han kender sit fag! Hamrende morsom, helt fantastisk underholdende og med en unik komik på scenen. Det beviste han i 2015, da han med sit show ”Jan Gintberg – Det store spørgsmål” kunne opleves i de danske spillehuse – med efterfølgende ekstrashows, grundet den store succes.

Jan Gintberg har over 25 års erfaring med arrangementer i alle genrer og kan derfor levere stand-up shows, hvor han altid på mest observante, højtråbende manér leverer underholdning i verdensklasse. Jan Gintberg kan også bookes som vært eller konferencier samt med foredraget: ”DET ER JO BARE ORD! MEN SÅDAN KAN DU BARE BLIVE VED MED AT MOTIVERE ANDRE!”

• Mads og Monopolet (2015), panelmedlem
• Jan Gintberg – Det store spørgsmål (2015), one-man show
• Må vi komme med? (2013) DR1 – med Huxi Bach
• I LUV JAN (2012), one-man show
• Gintberg på kanten (2011), DR1
• Det ligger i generne (1998), one-man show
• Tæskeholdet (1997), P3 og DR1

Også førhen er Jan Gintberg kendt og respekteret som en dygtig og erfaren stand-up’er. Med sine nyskabende one-man shows: ”Det ligger i generne”, ”Gearet 2 tænder”, ”Op på fars jihad” og ”Den grimme melding”, har Jan fyldt teatre over hele landet. Efter forrygende Danmarks-turnéer er de tre sidstnævnte udgivet på DVD. Yderligere har han med to års mellemrum rejst landet tyndt med de skamroste shows ”Big Time Paranoia” og ”FREMTID.NU”. Senest turnerede han i 2015 med showet “Jan Gintberg – Det store spørgsmål”.

Jan Gintberg slog sit navn fast som samfundsrevsende komiker, da han leverede den ugentlige ”Tale til nationen” i det legendariske og banebrydende ”Tæskeholdet” på P3 og DR1. Hans satire overrasker, og de forrygende og energiske talegaver efterlader publikum med stof til eftertanke.

Gintberg har lagt navn og krop til gentagne satiriske TV-succeser – senest ”Gintbergs store aften – hver aften”. Med DR2-programmer som “Gintberg Show-off”, “Vindhætterne” og ”Var det det?”, har han sat ny standard for aktualitet i talkshow-genren herhjemme, og han har desuden været vært og holdkaptajn på adskillige primetime-programmer, herunder ”Ugen der Gak” på TV2.

Jan Gintberg har lavet adskillige radioprogrammer på P3, og senest har han været sommerhyrde i de varme måneder på Radio 100FM. Med rejseprogrammet ”Eventyrerne” på TV2 oplevede vi Jan blive testet i den russiske ødemark, og med serien ”Gintberg går Banzai” på TV2 Zulu guidede han seerne gennem dele af en forrygende, sær japansk kultur. Gintberg var i en årrække fast klummeskribent på avisen Urban.
Jan Gintberg har også haft kæmpe succes på DR1 med “Gintberg på kanten” og ikke mindst ”Må vi komme med?” sammen med Huxi Bach i 2013.

I 2006 udgav Jan yderligere bogen “Dysfunktionel far” med satiriske refleksioner og underholdende erfaringer fra sit liv som far.