Vælg en side

HUXI BACH

Huxi Bach er kendt som skarp satiriker og samfundskommentator, med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Han er en intelligent og bragende dygtig entertainer, ligesom han også er en aldeles fremragende musiker. Med sin unikke stil har han udvidet comedy-genren i Danmark.

Huxi Bach er selvudråbt formand, og i den funktion også vært, i det populære radioprogram ”Huxi og det Gode Gamle Folketing” på Radio 24syv. Her manøvrerer Huxi elegant mellem alvoren og satiren, når han hver tirsdag formiddag, diskuterer aktuelle emner med tidligere folketingspolitikere.

Uanset sammenhængen er der garanti for humor med substans med Huxi Bach. Om det er på scenen, i tv eller på radio, vil grin og eftertanke smelte sammen til en helhed. Der bliver skudt med skarpt på magthaverne og aldrig med løst krudt. Men altid med hjertet på rette sted.

Huxi Bach turnerede med sit 4. One man show ”IND TIL BENET” i hele landet med mere end 50 shows henover efteråret og vinteren 2017/18. Med sig i bagagen havde han de tre anmelderroste shows: ”Huxi Bachs Store Kærlighed” (2012) ”HJÆLP” (2014) og senest ”VALG” (2016).