Vælg en side

FINN NØRBYGAARD

Finn Nørbygaard er en både meget kendt og anerkendt entertainer og komiker. Han har længe været en af de stærkeste underholdningskræfter i Danmark, hvilket han senest beviste ved den længe ventede tour ”Musik og Fis 2” med Jette Torp.

I den brede offentlighed er Finn Nørbygaard mest kendt for en lang række showturneer, TV-shows, fjernsynsreklamer og sit mangeårige samarbejde med Jacob Haugaard.

I en periode var det nok mest i sagen med Stein Bagger, at Finn Nørbygaard markerede sig, men den glade musiker er kommet efter det, og han er konstant i front, når han baner sig vej frem over de danske scener, i et evigt Tour de France udbrud. En aften med Finn Nørbygård som komiker eller entertainer – er en aften, hvor komik, sang og skuespil går op i en højere enhed, naturligvis kædet sammen af Finn Nørbygårds finurlige charme. Finn Nørbygaard kan dog også bookes med et af hans spændende foredrag. Lige nu tilbyder Finn Nørbygaard foredragene: ”Rejs dig og kom igen, stærkere”, ”Humor”, ”Inspiration og Kreativitet”, ”Engle og Dæmoner” og ”Samarbejde og kommunikation”.

Finn Nørbygaard og Jette Torp genoplivede i slutningen af 2013 et af de mest succesfulde show i 90´erne – ”MUSIK & FIS”. ”MUSIK & FIS 2” blev sendt på turné rundt i Danmark, hvor publikum fik mulighed for – for første gang i 20 år – at gense og genopleve Jette Torp og Finn Nørbygaard på samme scene.