Vælg en side

DIE HERREN

Er du til U2´s musik? Kan du lide en rockkoncert med intensitet, nerve, nærvær og humor? Med et super sammenspillet og råsvingende orkester, der har spillet sammen siden 1991? Så er svaret: Die Herren!

Selvom du eventuelt ikke lige just er U2-fan – men bare kunne bruge en fed koncertaften – så er Die Herren måske stadig det, du sukker efter. Bemærkninger som: “Jeg kan ikke li´ U2 – men jeg kan fandeme godt li´ Die Herren” eller “Det er den bedste U2-koncert jeg har været til” giver et klart indtryk af, at Die Herren kan det med musikken og med publikum.

Orkestrets ambition er at spille sin bedste koncert hver gang. Om det er på et lille intimt spillested eller en stor festivalscene, det gør ingen forskel. Om der er mange eller få publikummer – oplevelsen skal være lige overvældende hver gang – både for publikum og band.
De holder af at være tæt på sit publikum. I øjenkontakt og i berøring.

Die Herren kan ikke præstere et mega lys- og sceneshow som originalerne. Men de kan give U2´s musik en nærhed og intimitet, som U2 ikke selv kan mere. Musikken er fremragende, glæden er høj og i dette selskab garanteres du noget af et festbrag. Kom ind under huden på original, unik rockmusik sammen med Die Herren.

Bandet har eksisteret siden 1991, og kunne dermed fejre 25 års jubilæum i marts 2016. Siden deres debut har Die Herren været vidt omkring og spillet til flere store arrangementer. Deres koncert-CV tæller over 1.500 optrædener for alt lige fra pensionister på Amager til soldater i Kosovo, fra 10.000 mennesker på Skanderborg Festival til 16 mennesker på en terrasse i Ikast.

Herrerne har spillet for både skoleelever, bryllupsgæster, medarbejdere, Tivoligængere, Novo, Siemens, Bestseller og Accenture. De har endda optrådt på scener i både Tyskland, Norge, Island, Letland og Kirgisistan. Alle steder med samme resultat: Publikum går hjem med et smil på læberne, en ægte koncertoplevelse rigere og U2-sange på hjernen.

Bandet består af: Lord Nilsson på trommer, Topp på bas, Haeggen på guitar og Mono på vokal