Vælg en side

DANSER MED DRENGE

Danser med Drenge er et af Danmarks helt store musiknavne. De har i omtrent 25 år underholdt med flere klassikere inden for soul, pop og reggae. Bandet var på tour i 2016 og udgav i 2015 albummet ”Det handler om penge” og singlen ”De fedes hær”.

Danser med Drenge omtales blandt andet som Danmarks bedste live band – og ikke uden grund! Musikalsk byder bandet stadig på mere af den yderst effektive cocktail af reggae, pop og mild soul, der altid har været bandets særkende. Kombinationen af maksimal udadvendthed, konstant spilleglæde og varmt samspil med publikum, er deres ukuelige varemærke.

Danser med Drenge består af Rie Rasmussen (vokal), Klaus Kjellerup (bas og vokal), Stanley Møller (keyboards og vokal), Kaper Langkjær (trommer), Morten Bolvig (keyboards) og Steffen Qwist (guitar).

I 2010 kunne de fejre 15 år med Rie Rasmussen i spidsen – de udgav albummet ”15 år i røg og damp”, fyldt med koncertoptagelser og dokumentarisk materiale om det lille band, der måtte gå så meget igennem.

Fra 1993, hvor gruppen debuterede med singlen ”Hvor Længe Vil Du Ydmyge Dig?” og frem til i dag, har de vist sig at være konstant leveringsdygtige i umiddelbare træffere – og måske netop på grund af den popularitetsnedtur bandet oplevede i slutningen af 90erne, har de undervejs udviklet sig til at være et af landets mest positive og smittende livebands.

Bandet har udgivet en del opsamlingsalbums, men udkom netop i 2015 med en masse nye numre både som singler og på cd.