Vælg en side

DANSEORKESTRET

Danseorkestret elsker god popmusik, elsker at høre det, spille det og skabe det. Danseorkestrets kerne består af sangeren Jørgen Klubien, percussionisten Jacob Andersen og bassisten Rasmus Kærså.

Med en snert af latin og soul kombineret med de kendte danske tekster, kan man se frem til en fantastisk musikoplevelse. Og som navnet antyder, er der her tale om et danseorkester der lægger op til, at der selvfølgelig også er rig mulighed for at få gang i danseskoene.

Danseorkestret har eksisteret siden 1984 og ”Regndans” blev et stort hit allerede samme år. De udsendte deres debutplade i 1985, som derudover også indeholdt hits som ”Marianne”, ”Satellit” og selvfølgelig ”Kom tilbage nu”. Pladen var en kæmpesucces hos publikum, og ved ”Rock Prisen” i 1985 blev orkestret kåret til ”Årets Nye Navn”. Dermed var Danseorkestrets helt unikke sound slået igennem.

Bandets seneste album ”Over Byen Under Himlen” bød på en perlerække af danske sange i en skøn blanding af soul og latin: Første single fra pladen var naturligvis, ”Bamboozled”, som blev flittigt afspillet på radioerne ligesom andet singleudspil ”Du & Mig” i den grad blev et hit.

Københavnerbandet går især mod de muntre raggaerytmer, som de blander med latin- og soulmusik. De har tidligere udgivet flere populære albums: ”Danseorkestret” i 1985, ”Long Distance” i 1987, ”Det Flyvende Tæppe” i 1990, ”Den Store Kærlighed” i 1994, ”Største Hits” i 1996 og ”Spred Vingerne Ud” i 2000.