Vælg en side

DAN RACHLIN

Dan Rachlin er en af landets mest kendte DJ’s og TV-værter, og kan opleves på adskillige radiostationer og som TV-vært på Ekstrabladet.
Dan Rachlin har været DJ i 35 år, vært i 30 år og er på mange måder branchens Grand Old Man. Dan har været med til at starte radiostationen The Voice i 1986, ligesom han i 2006 udgav albummet “Jukebox”, der solgte guld.

Dan bliver ofte hyret som kendis-DJ, men han dyrker ikke desto mindre sit håndværk til perfektion. “Det tager mig oftest omkring et kvarter, så har jeg afkodet min publikum”, siger Dan Rachlin.
Spidskompetences ligger til fester og arrangementer, hvor alderspredningen er stor. Firmafester, byfester og bryllupper har ofte gæster, der repræsenterer flere generationer. Her har Dan fuldstændig styr på at alle skal have en god fest.
70’er disco, de fedeste fra 80’erne og 90’erne, krydret med et par af nutidens hits, hører til i et Dan Rachlin-set. Dan kan også engageres som quiz-vært i hans helt eget “Musikquizzen”.

Siden Dan var helt ung, har han interesseret sig for musik, og det var da også allerede som 15-årig, at han startede med at vende plader til en gymnasiefest. Derfra gik det kun fremad for den unge DJ, der snart optrådte ved flere større fester.

I 1984 udvidede han karrieren med sin medvirken på radio og i andre medier. Det var også samme år han var med til at starte radiostationen The Voice, der senere skulle blive en af Danmarks bedste og mest populære.

Siden har Dan været at opleve som studievært og ansigt på Danmarks populæreste musik TV-station, VH1. Derudover er han en hyppig gæst i diverse programmer på TV2, TV2 Zulu, Tv3 og Kanal 5, ligesom han er vært på The Voice, Pop FM, Nova FM og P3.