Vælg en side

CHRISTIAN FUHLENDORFF

Christian Fuhlendorff har slået sit navn fast som en af landets sjoveste komikere, og beviser det bl.a. som en af de faste deltagere i programmet ”Rundt på Gulvet” på TV2, som fast radiovært i P3s radioprogram ”GANDHI” og som vinder af ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla 2015.
Christian Fuhlendorff er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation, han står i, og han underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum, uanset om han står foran folk fra direktionsgangen eller folkene, der laver det hårde arbejde. Christian Fuhlendorff er med andre ord leveringsdygtig – uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve.

• Fuhlendorff Går Over I Historien 1 & 2 (2018), one-man show
• Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’? (2018), one-man show
• Årets Komiker (2015), ved Zulu Comedy Galla
• GANDHI (2014-2015), P3
• For At Gøre En Kort Historie Lang (2014), one-man show
• Rundt på Gulvet (2013-2015), TV2
• Enestående (2012), one-man show

Spoler vi helt tilbage, var Fuhlendorffs ankomst på den danske stand-up scene også startskuddet for den næste generation af stand-up komikere. Han fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one-man show”, og cementerede sin position som en af tidens helt store komikere med showet “Enestående” i 2012, der endnu en gang overbeviste både publikum og anmeldere om, at han er kommet for at blive. Han markerede sig en ekstra gang med sit efterfølgende one-man show ”For at gøre en lang historie kort” i 2014 samt som vært på radioprogrammet ”GANDHI” på P3.

Det er også denne professionelle tilgang til underholdning, der har gjort ham til et kendt ansigt primetime på både DR1 og TV2 (hvor han især kendes fra ”Rundt på Gulvet”), mens han samtidig har tilstrækkelig kant til også at lave mere smalle ting til en kanal som TV 2 ZULU, hvor han bl.a. har lavet TV-serien “Kristian” og været vært på Zulu Awards.

Selvom Fuhlendorff har en kæmpe bunke erfaring fra både TV og radio, er det hans one-man shows, der i 2015 resulterede i titlen ”Årets komiker” ved Zulu Comedy Galla. Ud over det klassiske stand-up, laver Christian dog også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet. Hans impro-shows har i mere end 7 år trukket fulde huse på steder som Play og Folketeatret og er en helt unik oplevelse – hver gang. Dette kan han også bookes til, hvis man vil have et show, der både kommer bag på jer – og ham.