Vælg en side

CAFÉ KØLBERT

Oplev Danmarks allersjoveste tjenere! Underholdningsgruppen Café Kølbert giver en oplevelse ud over det sædvanlige med deres enestående tjenershow.
Café Kølberts tjenershow er et helt unikt underholdningskoncept, hvor improviserede optrin med publikum opstår i et væk, og kun afbrydes af professionel og gennemprøvet sceneunderholdning.
Café Kølberts tjenershow foregår mens gæsterne spiser. Show-tjenerne blander sig med de “rigtige” tjenere og indgår i serveringen. Det bliver dog hurtigt tydeligt, at der er forskel på tjenerne.
Den tossede tjenerstab består af bl.a.: Frk. Svennevig, Erling, hr. Hamborg, hr. Ascanius, hr. Holm, frk. Overgaard, hr. Nitz og mange flere. Hver tjenerfigur har sin egen unikke personlighed, som let kan ses, selv gennem den stive uniformering og mange af dem har optrådt, udviklet og arbejdet med den samme figur i over 25 år.
Café Kølbert har en eminent fornemmelse for deres publikum, og er hurtige til at opfange, hvem der aktivt vil være med i actet, og hvem der hellere kigger på. Der kan bookes mellem 2 og 28 tjenere, og de optræder gerne på engelsk.
Café Kølbert er en gruppe af tjenere, der med overdreven høflighed, gakkede indfald og pudsige kommentarer underholder publikum. Gæsterne lægger måske ikke mærke til det først, for Café Kølbert gemmer sig helt ubemærket i flokken af andre tjenere. Men hen ad aftenen sker flere underlige og spøjse ting, som alt sammen peger tilbage på de skøre tjenere.
Café Kølbert er Danmarks nok sjoveste tjenere, og de skaber en fornøjelig stemning og et samtaleemne til resten af aftenen. Gruppen, der har base i Aarhus, startede oprindeligt i et cirkustelt med deres act, men publikumsgruppen er efterhånden blevet udvidet, da de også kan bookes til private arrangementer.
Tjenerne har været aktive siden 1985, og har siden da underholdt til et hav af arrangementer – med alt lige fra 8 til 3.000 gæster. De har optrådt på dansk, engelsk, svensk og over for en masse nationaliteter, der altid har moret sig gevaldigt over indslaget.