Vælg en side

BRØDRENE OLSEN

Brødrene Olsen er en del af hele Danmarks nationale sangskat, og har især gjort sig bemærket med deres sejr ved Eurovision 2000, hvor de gjorde deres vindernummer ”Smuk som et stjerneskud” til en sand kultsang, der stadig spilles flittigt og ses som en klassiker.

Brødrene Olsen er den landskendte duo, der har repræsenteret Danmark og det røde og hvide flag ved adskillige Danske Melodi Grand Prix. Brødrene Niels (”Noller”) og Jørgen Olsen satte dog for alvor Danmark på verdenskortet, da de vandt med den engelske version af vinderhittet ”Fly On The Wings Of Love”, der stadig kan få hårene til at rejse sig på mange danskere.

Brødrene Olsens album ”Wings of Love”, som indeholdt singlen, der vandt 1. plads ved Eurovision havde solgt svimlende 50.000 allerede på udgivelsesdagen. Også udenlandsk har Brødrene haft kæmpe succes med adskillige fans og flere hundredetusinder af albums og singler solgt på verdensplan.

Brødrene Olsen har stået over for de helt store publikums og er derfor nogle yderst professionelle og vante performere. Hvis nogen kan samle et selskab i bedste syng-med-stil, så er det Brødrene Olsen. Niels og Jørgen er med sejren i 2000 på det nærmeste blevet en af grundsøjlerne inden for Dansk Melodi Grand Prix. Med live-versionen af deres vindersang krydret med nye og lækre hits, kan de to herrer i eminent sangklang løfte stemningen, som var det tilbage i sejrsfesten i 2000 og give publikum gåsehud. Book Brødrene Olsen til en fantastisk koncert.

Det er vel de færreste, der ikke kender Brødrene Olsen. De fleste så sikkert med ved sejren i 2000, men Niels og Jørgen havde faktisk deltaget i Dansk Melodi Grand Prix adskillige gange før med bl.a. hits som ”San Francisco”, ”Laila”, ”Fugle” og ”Berlin”.

Brødrene Olsen har længe interesseret sig for musik – helt tilbage til barndommen med bandet The Kids. Op igennem 1970’erne og 1980’erne udgav Brødrene Olsen også en del musik, inden de kom på alles læber, da de storhittede i 2000.