Vælg en side

BRO

Igen i år er det Bro, der står bag den officielle Paradise Hotel sang, når han skruer op for de løsslupne forårsvibes med singlen, ”Døgnrytme”.

Bag navnet Bro står Kevin Andreasen fra Rødovre og som Kevin siger:
“Jeg lever lige nu enhver dreng/mands drøm, og får lov til at køre, sejle og flyve rundt, til diverse steder og optræde foran mange tusinde mennesker. Alt dette er gået i opfyldelse på grund af hårdt arbejde, team-work, en masse gode hoveder, mine venner, veninder, pladeselskab og ikke mindst mine fans.”

I 2016 stormede Bro ind på hitlisterne med debutsinglen “Hvor Er Du Bro”, og med mere end 15 mio. streams på Spotify, løb Bro med årets sommerhit – og det blev ikke sidste gang!

Bro har netop afsluttet et hæsblæsende år, der blev kickstartet af sidste års udgave af det populære reality-programs officielle sang, ”Sydpå”. ”Sydpå” gik #1 herhjemme og forblev på toppen i over 2 måneder. Da 2018 var omme var det sågar årets mest streamede sang i Danmark.

Nu er det så blevet tid til at gøre kunsten efter, når Bro igen trækker i badeshortsene i et poppet univers, hvor der er plads til fest og et stort glimt i øjet. Som altid er den melodiske pop og de catchy taglines i fokus i en oase af festlige vibes og udfordrende lyrik.

Med en pakket clubtour og et hav af festivaler sommeren over, nærmer Bro sig allerede mere end 120 shows i 2019.