Vælg en side

BRANDON BEAL

Brandon Beal brød for alvor igennem lydmuren og printede sig fast i danskernes bevidsthed med monsterhittet “Twerk It Like Miley” featuring Christopher. Singlen udløste en Danish Music Award-statuette for ”Årets Danske Club udgivelse”.

”Twerk It Like Miley” spredte sig som en steppebrand og endte med at ligge #1 i 12 lande. I Brandon Beals hjemland USA ramte singlen Top 20 på iTunes-hitlisten for Hip-hop/R&B. Sangen har i skrivende stund mere end 70 mio. streams på Spotify inklusive remix udgaver og nærmer sig 200 mio. visninger på YouTube.

Siden har Brandon Beal udgivet hit-singlerne “Smile & Wave”, Side Bitch Issues” og “Paradise”, men toppede dem allesammen med udgivelsen af singlen ”Golden” featuring Lukas Graham, som entrerede Spotifys top50 chart direkte som #1 på releasedagen og opnåede en guld-certificering i Danmark. Singlen har til dato genereret næsten 60 mio. streams.

Udover egne singleudgivelser har Brandon som sangskriver og producer været involveret i hits med bl.a. Kato, Christopher, Hedegaard og Lukas Graham, Scarlet Pleasure, Nik & Jay og Snoop Dogg. Seneste udgivelse skrevet af Brandon, er Jimilians single “Kick (feat. 6ix9ine), som indtog førstepladsen på Spotify i Danmark på releasedagen og genererede over 600.000 streams på de første 24 timer i markedet.