Vælg en side

BASIM

Basim har siden sin debut i ”X Factor” i 2008 været et stort navn inden for musik, hvor han både har deltaget i Eurovision som dansk vinder af Melodi Grand Prix 2014 samt optrædende med egen musik og med nye singler på sin Pop-up tour i hele landet i 2015. Basim kunne i 2014 også opleves i Tivolis genopsætning af ”Grease”.

Basim formåede med et smil på læben og fantastisk humør at charme sig ind i hele Danmarks hjerter, da han sang sig til kvartfinalen i ”X Factor”. Siden har den søde og glade popsanger udgivet to album og et hav af singler – ikke at forglemme sejrede han ved Dansk Melodi Grand Prix 2014 med hittet ”Cliché Love Song”.

På trods af sin unge alder er Basim dermed en både erfaren og professionel sanger og performer, der har prøvet lidt af hvert. Efter flere år i branchen er han stadig sig selv, nede på jorden og klar til at levere søde poptoner til ethvert arrangement. Book en koncert med altid skønne Basim, der uden tvivl kan bringe en masse glad musik, som publikum kan synge med på.

Da Tivoli genopsatte ”Grease” blev det med Basim som ny mand på holdet, og dermed kan han føje et nyt stort kapitel til karrieren. Da tæppet gik, indtog han nemlig scenen som den hoftevridende storcharmør Sonny. Sammen med bl.a. Silas Holst, Anna David og Julie Steincke satte de og resten af holdet Tivoli på den anden ende, da ”Grease” vendte tilbage til Tivolis Koncertsal i februar 2014.

Basim gjorde sit indtog på de danske TV-skærme med sin medvirken i ”X Factor” tilbage i 2008. Her tog den dengang bare 15-årige knægt mange seere med storm. Siden har både en ”Grease”-rolle, en Melodi Grand Prix-sejr og adskillige koncerter, gjort ham til en af de mest kendte musikere i Danmark.