Vælg en side

ANNA DAVID

”Fuck dig”-sangeren Anna David er en af de mest efterspurgte popsangere, der stadig hitter med adskillige radiohits – senest var det med singlen ”Den Vildeste Drøm” fra 2015.

Selvom det efterhånden er en del år siden, Anna David udgav sit sidste album, må man sige, at hun har taget revanche ved at udgive flere singler efterfølgende. Parallelt med at Anna skrev sange til sit seneste album, indledte hun et yderst lovende musikalsk samarbejde med den nordjyske producer, Darwich.

Darwich har taget “Brænder Mig” under kærlig behandling og remixet tracket i en Edit og Remix version. Også singlen ”Solstorm” blev lavet i samarbejde med Darwich.

Anna David udgav singlen “Brænder Mig” i 2012. Singlen blev første track af Anna Davids femte studiealbum, som udkom i 2013. Hvor “Brænder Mig” beskriver den brændende smerte, som dødsmærker kærlighed, er sangerinden selv sanseligt nærværende med sin smukke karakteristiske vokal.
Da Anna David i sommeren 2005 blev landskendt for singlen ”Fuck Dig”, havde hun faktisk allerede 9 år på bagen i musikbranchen. Men det var først da Anna i 2004 mødte producer-duoen, nOOb, at hendes stemme og musikalske talent fik lov til at folde sig helt ud. Sammen havde de tre skabt en lyd, som har placeret Anna på toppen af samtlige danske hitlister og gjort hende til en stjerne overnight.

Anna David havde sin debut som bare 17-årig med ”Fuck dig” og har siden begejstret sine fans og publikum ved mange koncerter på Festivals og Open Airs, herunder Langelands Festival, Skanderborg Festival, Århus Festuge og desuden leveret flotte shows til diverse Award Shows.
Anna David har siden debuten haft adskillige hits og har haft kæmpe succes ikke kun i Danmark, men også i Tyskland. Anna David er en erfaren og fantastisk sceneoptræder, der med sine velkendte hits, sit gode humør og en kæmpe energi uden tvivl vil sætte gang i danseskoene og få hele gulvet til at gynge. Anna David er en popartist med fængende sange, der henvender sig til det brede publikum. Hun deltog også i ”Toppen af Poppen” på TV2 i 2011, hvor danskerne for alvor så hendes alsidighed og talent, da hun med Jokeren, Dorthe Kollo og Erann DD fortolkede sange på kryds og tværs.