Vælg en side

8 BALL

Hvem vil ikke ha’ lidt Gustaaaaav?

Det tænkte ❽Ball også, da de kastede sig ud i et meget omtalt samarbejde med den festlige diva Gustav, som selv medvirker på megahittet “Gustav”. Med et glimt i øjet, skal sangen virke i en kampagne mod den stigende vold mod homoseksuelle, som vi ser omkring os.
I kender ❽Ball fra et af 2009’s største YouTube-hits, hvor de helt uhørt har rundet 5.000.000 views med videoen ”Klunker” og samlet har 8Ball over 20.000.000 views.

Siden er det bl.a. blevet til klassikere som “Gustav”, “Din Søster”, “Lady Gokker”, “Vi ta’r guldet med hjem”, “Julekugler”, og opsamlingen “Greatest Tits”, hvor alle hitsene samt nye versioner kan erhverves.

Ses derude!

Biografi
De tre glade Københavnerdrenge, Jakob Hammer, David Bertelsen og Ronnie Lennett, sad en aften med en guitar og hyggede. To timer og en masse grineflip senere stod de med en sang mellem hænderne, som de bare ikke kunne lade ligge, og den tog de simpelthen videre til næste niveau. De gik i studiet med den og i samarbejde med Salar Peyhani, Holger Lagerfeldt og Daniel Barylak, kom der hittet “Klunker” på gaden, og efter en blød opstart kendte størstedelen af DK’s yngre befolkning pludselig til konceptet med at vågne med “klunker i dit ansigt”.
Forsanger Ronnie Lennett, som har en klassisk baggrund i Københavns drengekor, rapperen David Bertelsen og trommeslager/guitaristen Jakob Hammer havde alle hver for sig beskæftiget sig med musik i mange år, uden at det store gennembrud præsenterede sig, så folkets modtagelse af “Klunker” (ikke radioernes) gjorde, at drengene besluttede at danne gruppen 8Ball og dedikere en masse tid og kræfter på at lave sange og videoer med småperverse undertoner, glimt i øjet, et festligt beat og ikke mindst en catchy melodi. Gruppen allierede sig med Tau Mau og Mikkel Nørtoft i STAMINA-studiet, og fik herefter hul igennem til radio og tv med deres fodboldsang “Vi ta’r guldet med hjem”, og siden da er det blevet til et hav af optrædener over hele landet. (Hold øje med siden her for tourplan).
I 2012 teamede 8Ball op med “Skov & Bror”, som indtil videre har stået for produktioner til “Din Søster” og “Gustav”, og der er meget mere på vej.

Planen har altid været at være uhøjtidelige og sprede godt humør, og det er der indtil videre kommet disse sange ud af:
Klunker (2009)
Lady Gokker (2009)
Vi ta’r guldet med hjem (2010)
Julekugler (2010)
Strapon Man (2011)
Sommercrush (2011)
Din Søster (2012)
Gustav (2013)
Tour de France (2013)
Klunker 13 (2013)
Gustavs Jul (2013)
Fisk (2014)